Vitamiinit netistä

luontaistuotteet netistä

Vitamiinien tilaaminen verkosta on nykypäivänä hyvin helppoa. Ihmisten kiinnostus omasta terveydestä ja hyvinvoinnistaan on kasvattanut luontaistuotteiden ja vitamiinien myynnin määrää räjähdysmäisesti viime vuosina. Vitamiinien ja luontaistuotteiden tilaaminen netistä on vain muutamien klikkausten takana, ja tuotevalikoimien sekä liikkeiden suuren määrän vuoksi markkinoilla olevan tarjonnan ja valinnanvara  on suuri.

 

 

Onko vitamiinien tilaaminen verkosta
turvallista?

Valittaessa kauppaa, josta tilaat vitamiinisi, kannattaa ottaa huomioon muutamia seikkoja:

 

1. Verkkokaupan sijainti:

 

Verkkokaupan sijainnilla on merkitystä kun tilaat tuotteita netistä. Euroopan unionin sisällä ei tarvitse maksaa tullimaksuja. Tästä syystä kannattaa ehdottomasti suosia joko kotimaisia tai Euroopan Unionin sisällä toimivia verkkokauppoja.

Ulkomailta tilattaessa kannattaa ottaa huomioon tuotteiden laatu. Kun on kyse omasta terveydestä ja hyvinvoinnistasi, kannattaa ei kannata rahoja tuhlata heikkolaatuisiin tuotteisiin. Kun valitset kotimaisen verkkokaupan, voit luottaa luontaistuotteiden myyjään huomattavasti enemmän, sillä kotimaassamme kuluttajansuojalaki pitää huolta oikeuksistasi.

 

2. Verkkokaupan tunnettuus/luotettavuus

 

Luontaistuotteita ja muitakin tuotteita ja palveluita tilattessa kannattaa ottaa selvää eri verkkokaupoista. Usein ulkomaalaisista verkkokaupoista tilattaessa ongelmia voi tulla monessa eri asiassa. Ensitöikseen verkkokauppoja verratessa tulee ottaa huomioon tämän sijainti. Mikäli verkkokaupan tuotteet tulevat Euroopan Unionin ulkopuolelta, voi tilauksista joutua maksamaan tullimaksuja. Tästä syystä halvin tuote voi loppupeleissä olla kallein tuote. Lisäksi hinta ei aina kerro kaikkea. Mikäli tuotteet tulevat ulkomailta, on näiden (etenkin vitamiinien ja ravintolisien) laatu hyvin vaihtelevaa. Suomessa ravintolisiin suhtaudutaan hyvin tiukasti, joten tuotteiden turvallisuus on hyvin valvottua ja tarkkaa.

Usein ulkomaalaisissa verkkokaupoissa, erityisesti tuntemattomien ja pienempien kohdalla, ongelmatilanteet voivat kärjistyä hyvinkin kinkkisiksi. Suomessa kuluttajalla on erinomaiset oikeudet verrattuna ulkomaisiin toimijoihin. Tästä syystä kannattaa suosia suomalaista ihan vain oman oikeusturvan ja tuotteiden laadun vuoksi.

 

 Suosittuja verkkokauppoja ovat

 

 • Hyvinvoinnin tavaratalo:
 • Erittäin laaja tuotevalikoima
 • Todella edulliset hinnat
 • Nopea toimitusaika
 • Ystävällinen asiakaspalvelu

hyvinvoinnin tavaratalo logo

 

 

 

 

 

  • Internetapteekki:
  • Laaja tuotevalikoima
  • Edulliset hinnat ja toimituskulut vain 3,90€
  • Tuotteet ovat 100% toimivia apteekkituotteita
  • Nopea toimitus