Vitamiinit

Vitamiinit ovat orgaanisia yhdisteitä, joita ihmiskeho ei kykene tuottamaan tarpeeksi normaalien kehon toimintojen ylläpitämiseen, ilman että näitä saadaan ravinnosta. Jokaisella vitamiinilla on oma tärkeä tehtävänsä elimistössä, joten vitamiinin puutos voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia, mikäli riittävästä vitamiinien saannista ei pidä huolta.

vitamiinit

Vitamiinit ovat avain terveyteen!

Vitamiinien jaottelu

Vitamiinit voidaan jakaa rasvaliukoisiin ja vesiliukoisiin vitamiineihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nämä imeytyvät ja varastoituvat hieman eri tavalla. Rasvaliukoiset vitamiinit tyypillisesti suositellaan otettavan rasvan kanssa, mikä mahdollistaa rasvaliukoisen vitamiinin imeytymisen. Vesiliukoiset vitamiinit puolestaan nimensä mukaisesti liukenevat veteen, eli imeytyvät veden mukana elimistöön. Rasvaliukoiset vitamiinit varastoituvat kehon rasvakudoksiin tai rasvaan, kun taas ylimääräiset vesiliukoiset vitamiinit erittyvät virtsan mukana.

Ihmisen tarvitsemat vitamiinit

Vitamiinien tilaaminen netistä?

Laadukkaat vitamiinit voi tilata edullisesti netistä. Mikäli ostat vitamiinisi kivijalkakaupasta, maksat ostamiesi tuotteiden lisäksi monesta muusta asiasta kuten toimitilojen vuokrista ym. Tästä syystä netissä myytävien vitamiinien ostaminen on erittäin edullista ja helppoa! Tilaamalla vitamiinit suomalaisesta liikkeestä, tuet suomalaista yrittäjyyttä, sekä voit olla varma vitamiinien turvallisuudesta ja korkeasta laadusta!