B-vitamiini

B-vitamiini – Luusto ja lihakset kuntoon!

 

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, ja tähän ryhmään kuuluu kaikkiaan kahdeksan eri B-vitamiinia. Tietoisuus B1 vitamiinin lisäksi ryhmään kuuluvat tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoneenihappo, B-vitamiini, biotiini, folaatti ja B6-vitamiini.

➡️ Tilaa B-vitamiinisi kätevästi täältä!

B-vitamiinia voi nauttia monista eri lähteistä

B-vitamiinia voi nauttia monista eri lähteistä

B-vitamiini

B-vitamiinien ollessa vesiliukoisia ne poistuvat pian kehosta virtsan mukana. B12 -vitamiini on siitä poikkeuksellinen, että se on ainoa vitamiini, jota voi varastoitua ihmiskehon maksassa jopa yli neljän vuoden ajaksi.
Vesiliukoisiin B-vitamiineihin mihin kuuluvat:

  • Tiamiini – (B1-vitamiini)
  • Riboflaviini – (B2-vitamiini)
  • Niasiini – (B3-vitamiini)
  • Pantoteenihappo – (B5-vitamiini)
  • Pyridoksiini – (B6-vitamiini)
  • Biotiini – (B7-vitamiini)
  • Foolihappo – (B9-vitamiini)
  • Kobalamiini – (B12-vitamiini)

 

B-vitamiineilla on välttämättömiä tehtäviä ihon, luuston, lihasten sekä hiusten terveyden edistämisessä. Niillä on erityisesti vaikutuksia hermoston hallintaan ja ne ovat tärkeässä roolissa aivosolujen normaalissa toiminnassa. Eri B-vitamiinit edistävät myös sydämen sekä verisuonten tervettä ja normaalia toimintaa.

Useimmat B-vitamiinien ryhmään kuuluvista vitamiineista ovat tärkeässä roolissa mm. hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien aineenvaihduntaan (metaboliaan).

Lukemattomat eri elintärkeät toiminnot vaativat tiettyjä B-vitamiineja, jotka yhdessä mahdollistavat terveen mielen ja ihmiskehon. Tästä syystä B-vitamiinien saantiin tulee kiinnittää erityistä huomiota.

 

B-vitamiinin tilaaminen

B-vitamiinia voi tilata kätevästi netistä. Vitamiinit.info suositteleekin Helhetshälsan B -vitamiinia.

Tilaa B-vitamiinisi heti klikkaamalla alta!

 

Tästä ostoksille!

 

https://track.adtraction.com/t/t?a=1035648372&as=1202867447&t=2&tk=1&url=https://www.fitnesstukku.fi/b-vitamin-komplex-100-kapselia

B-vitamiini – Tilaa kätevästi netistä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös: