E-vitamiini

E-vitamiini – Näin huolehdit silmistäsi!

E-vitamiini on tunnetuin antioksidantti ja kattaa kattoterminä kahdeksan eri luonnossa esiintyvää ravintoainetta, neljä eri tokoferolia sekä neljä eri tokotrisenolia. Nämä ovat täten eri rasvaliukoisia E-vitamiinityyppejä, jotka toimivat antioksidantteina.

E-vitamiini-ihonterveys

E-vitamiinin saanti on erittäin hyväksi sekä ihon että silmien terveydelle

➡️ E-vitamiinin tilaaminen netistä on erittäin helppoa, tilaa oma Bioteekin Super E-Vitamiinisi viipymättä täältä!

 

E-vitamiini terveellisyys

E-vitamiinin terveysvaikutukset ovat tutkimusten mukaan sangen mittavat. Näitä terveysvaikutukset liittyvät vahvasti immuniteetin tehostamiseen, ihon sekä silmien terveyteen. E-vitamiinin toimiessa antioksidanttina, nämä täten suojaavat soluja vaurioilta.

 

E-vitamiini saantisuositukset

E-vitamiinia voi nauttia kasviöljyperäisistä luonnontuotteista, kuten esimerkiksi auringonkukkaöljyä käyttämällä ruoanlaitossa. Aikuisille yli 18-vuotiaille, raskaana oleville naisille sekä imettäville äideille enimmäinen päivittäinen saantisuositus e-vitamiinia on 1,000 milligrammaa, tai 1,500 IU:ta.

 

E-vitamiini yliannostus

Kuten monilla muillakin vitamiinilajeilla, e-vitamiinin yliannostus on erittäin harvinaista. Käytännössä e-vitamiinista ei voi saada yliannostusta muussa tapauksessa kuin virheellisessä henkilökohtaisessa lisäravinnekäytössä. Oireet e-vitamiinin yliannostuksesta ovat seuraavat:

❌ Heikentynyt näkökyky

❌ Heikotus

❌ Ripuli

❌ Pahoinvointi

 

E-vitamiinin tilaaminen netistä

Voit tilata E-vitamiinisi kätevästi internetistä. Vitamiinit.info suosittelee Solgarin e-vitamiinia. Hanki e-vitamiinisi klikkaamalla ostoksille alta!

 

Ostoksille tästä!

 

E-vitamiini

Tilaa e-vitamiinit kotiin kätevästi netistä!