boswellia serrata on tärkeä nivelille

Boswellia Serrata – 6+ terveyspuun terveyshyötyä

Boswellia Serrata eli salaiolibaani on pieni Aasiassa ja Afrikassa kasvava puu, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty nivelten hyvinvointia tukevana terveystuotteena.

Boswellia Serrata lukeutuu Aasiassa perinteisiin lääkekasveihin, joilla on merkittävä rooli myös kiinalaisessa lääketieteessä.

Boswelliaa on perinteisesti käytetty osana ihonhoitoa, aknen hoidossa sekä haavanhoidossa.

Boswellia Serratan terveyshyödyt ja vaikutukset

Boswellia Serratan tutkimuksessa havaitut vaikutukset nivoutuvat vahvasti nivelten hyvinvoinnin ympärille. Cochrane-katsauksessa havaittiin Boswellialla olevan runsaasti eri ainesosia, joiden myötä mahdolliset nivelkivut ja epämiellyttävät tuntemukset lievenevät tutkituilla henkilöillä.

Erilaisissa koe- ja laboratoriotutkimuksissa Boswellian pihkan havaittiin lieventävän eri tulehdustiloja mm. suolistosairauksien ja nivelrikkojen yhteydessä.

Muissa tutkimuksissa boswellian on myös havaittu auttavan tulehdustilojen ja tulehduskipujen hoidossa. Erityisesti perinteisiin tulehduskipulääkkeisiin nähden boswellian etuna on suoliston terve toiminta, sillä boswellia ei aiheuta samanlaista suoliston ärtymistä tai mahakipuja muiden tulehduskipulääkkeiden tapaan.

Lisätietoja boswellian tutkimuksista voit lukea PubMedista.

Haittavaikutukset – Onko niitä?

Boswellian haittavaikutuksia on tutkittu jonkin verran. Nykyisen tiedon mukaan kasvill ei ole merkittäviä haittavaikutuksia, kunhan käyttäjä huolehtii pakkausselosteen mukaisesta käytöstä.

On kuitenkin huomioitavaa, ettei boswellia serrata sovi raskaana oleville tai imettäville. Boswellian annostus on varsin vaihtelevaa tuotteesta riippuen. Tämän vuoksi pakkausselosteen lukeminen on erittäin suositeltavaa. Vaihtoehtoisesti voit myös konsultoida lääkäriä oikean annostuksen löytämiseksi.

Boswellia serratan käyttö lisäravinteena

Boswellia Serrataa käytetään Suomessa lähinnä lisäravinteena, sillä kasvi kasvaa Aasian ja Afrikan maaperällä. Ylivoimaisesti käytetyin Boswellian muoto on käyttää sitä osana muita nivelten hyvinvointia tukevia ravintoaineita. Toimituksemme suosittelee VitaePro-lisäravinnetta, joka sisältää kattavasti lukuisia nivelten hyvinvointia tukevia ainesosia.

VitaePro:lla on Suomessa kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, eikä tuotetta hehkuteta mediassa ilman syytä. VitaePro:lla on aika ajoin erinomaisia tutustumistarjouksia, jolloin tuotteen voi saada puoleen hintaan (-50%).

Voit tarkastaa tarjouksen voimassaolon klikkaamalla tästä.

Muut ravintolisät nivelille

Vaikka Boswellia Serratan erinomaisia nivelten terveysvaikutuksia on vaikea korvata, on olemassa kuitenkin muita hyviä vaihtoehtoja nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Ravintolisien osalta nivelten hyvinvointia tukevat myös:

Summary
VitaePro nyt -50% hintaan!

TV:stä tuttu koko kansan tuntema VitaePro on nyt saatavilla upeaan -50% hintaan.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille enää rajoitetun ajan. Tarjouksen voimassaoloaika voi päättyä minä hetkenä tahansa. Tarkasta tarjouksen voimassaolo alla olevasta painikkeesta.

Ei sitoutumista