Hiusten kasvatus biotiinilla – Lue ennen kokeilua!

Biotiinin käyttö hiusten kasvun nopeuttamiseksi on tullut suosituksi trendiksi viime vuosina. Lääkärit sekä kampaamoiden ammattilaiset painottavat vahvasti, ettei hiusten kasvun edistämiseen kuitenkaan ole olemassa poppakonsteja. Hiusten kasvuun voit vaikuttaa yksinkertaisesti syömällä monipuolisesti ja terveellisesti, nukkumalla riittävästi ja stressata mahdollisimman vähän. Myös hiuspohjan terveydellä on vaikutuksensa hiusten kasvuun. Hiuspohjan kevyellä hieromisella voi vilkastuttaa hiuspohjan alueen verenkiertoa.

hiusten kasvun nopeuttaminen

Hiusten terveyttä edistäviä vitamiineja ja muita tuotteita on kuitenkin markkinoilla tarjolla runsaasti. Osalla näistä on hyvin selkeää näyttöä esimerkiksi ihon ja hiusten terveyttä edistävistä vaikutuksista. Hiusten kasvun nopeuttamista on saatu aikaan erilaisilla ravintolisillä, joiden tehon puolesta puhuu lukuisat tutkimukset.

Useimmiten tehokkaimmat vaikutukset on
saatu aikaan päivittäisellä biotiinin ja sinkin käytöllä. Myös A-, E-, ja eri B-vitamiineilla on hiusten terveyttä tukevia vaikutuksia.

Ravintolisien käytön vaikutukset hiusten kasvun edistämiseen ovat yksilöllisiä. Jollakin voi olla esimerkiksi piilevä sinkin puutos, mikä aiheuttaa negatiivisesti hiuskasvuun ja niiden terveyteen.
Etenkin kasvissyöjät ja vähän lihatuotteita käyttävät ovat sinkin puutoksen riskiryhmässä. Myös biotiinin määrä elimistössä voi ruokavalion vuoksi olla vähäistä. Näissä tapauksissa ravintolisien käytöllä on havaittu huomattavia tuloksia hiusten kasvussa ja terveydessä.

Sinkin, biotiinin ja eri luontaisten vitamiinien käyttö lisäravinteena tuoteselostuksien ohjeita noudattaessa täysin turvallista. Mahdollisista eri puutostiloista johtuvaa hiusten kasvun hitautta voi olla vaikea arvioida, jos tämä on jatkunut pitkään, tai pahimmillaan aina ollut hidasta.

”Tehokuurin” kokeileminen hiusten kasvun edistämiseksi ei kuitenkaan ole suuri vaiva, jos haluaa kokeilla miten nämä luontaistuotteet tehoavat juuri sinun kohdallasi.

Suosittelemme hiusten kasvun tehokuuriksi Sinkkiä ja Biotiinia päivittäisenä ravintolisänä. Tuotteet voi tilata kätevästi ja edullisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

hiusten kasvu biotiinilla

Biotiini Strong Hair & Nail sisältää:

Biotiinia 5 mg

Sinkkiä 15 mg

L-metioniinia 40 mg

Yksi tabletti päivässä nesteen kanssa.

Lue myös meidän kattavampi artikkeli biotiinista.

Leave a Comment

VitaePro nyt -50% hintaan!

TV:stä tuttu koko kansan tuntema VitaePro on nyt saatavilla upeaan -50% hintaan.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille enää rajoitetun ajan. Tarjouksen voimassaoloaika voi päättyä minä hetkenä tahansa. Tarkasta tarjouksen voimassaolo alla olevasta painikkeesta.

Ei sitoutumista