kollageeni tukee ihon hyvinvointia

Kollageeni – 7+ hyötyä iholle ja nivelille!

Kollageeni tunnetaan nivelien sekä sidekudosten pääsääntöisenä rakennusaineena. Kollageenilla on myös tärkeä rooli ihon kimmoisuuden, elastisuuden sekä sen hyvinvointia tukevana tekijänä.

Tässä artikkelissa käsittelemme kaiken, mitä sinun tulee tietää kollageenista. Olet ehkä kuullut sen vaikutuksista ihon terveyteen ja nuorekkuuden edesauttajana. Lukemalla koko tämän artikkelin, saat kaiken tarvitsemasi tiedon.

Mitä on kollageeni?

Ihmisen keho tuottaa luontaisesti kollageenia omaan tarpeeseensa. Ikääntymisen myötä kollageenin tuotanto kuitenkin heikkenee, jolloin tämä näkyy ikääntyvillä ihmisillä monimuotoisina vaikutuksina.

Kollageenin määrä alkaa vähentyä hiljalleen ihmisen iän lähestyessä 30 ikävuotta. Kollageenituotannon supistuminen on yksilöllistä, mutta tuotannon hiipumisella tiedetään aiheuttavan ihon ryppyyntymistä, hiusten terveyden heikkenemistä sekä nivelsiteiden notkeuden kadotusta.

Kollageenin hyödyt

Kollageenin hyödyt ovat moninaisia niin ihon, kynsien, nivelten sekä hiusten hyvinvoinnin kannalta. Olemme listanneet alle neljä kollageenin merkittävää hyötyä terveydelle.

1. Kollageeni voi edistää ihon hyvinvointia

Kollageenilla on merkittävä rooli ihon terveyden vahvistamisessa. Se parantaa ihon joustavuutta ja kosteutusta. Ihon kosteudella sekä joustavuudella on vaikutus ihon kuivumiseen sekä ryppyjen muodostumiseen (Lähde)

Useat tutkimukset myös osoittavat, että erilaiset kollageenipeptidit tai kollageeni-lisäravinteet voivat hidastaa ihon ikääntymistä vähentämällä ryppyyntymistä sekä ihon kuivumista.

2. Apu nivelkipuihin

Kollageenin tiedetään olevan tekemisissä rustojen elinvoiman ylläpidossa, sillä rustot toimivat nivelten suojana taaten niiden luonnollisen toiminnan.

Ikääntymisen aikaansaama kollageenituotannon väheneminen kasvattaa riskiä sairastua erilaisiin nivelsairauksiin, kuten nivelrikkoon. Tutkimusten mukaan kollageenilisillä voi olla nivelrikkoa sekä nivelkipuja ennaltaehkäiseviä vaikutuksia.

3. Edistää myös sydämen terveyttä

Eri tutkijat ympäri maailmaa ovat tutkimimuksissaan arvelleet, että kollageeni voi auttaa myös vähentämään riskiä sairastua sydänsairauksiin.

Tutkimuksessa havaittiin, että erityisesti kollageenin puute voi heikentää verisuonien terveyttä. Kollageenilla arvellaan olevan Omega-3 rasvahappojen tapaan ennaltaehkäisevä vaikutus erilaisten sydänsairauksien ehkäisyssä.

4. Hiusten ja kynsien terveyden edistäminen

Kollageenin on todettu voivan lisätä kynsien lujuutta ja vastaavasti vähentää kynsien haurautta. Sen havaittiin myös edistävän hiusten sekä kynsien kasvua. (Lähde)

Kollageeni soveltuu näin ollen erinomaisesti henkilöille, joiden tavoitteena on edistää hiusten ja kynsien hyvinvointia. Kollageeni sopii erityisen hyvin nautittavaksi biotiinin kanssa.

Kollageenin lähteet

Kollageenia löytyy pääasiassa eläinten sidekudoksista. Näin ollen, eläinperäiset ruoka-aineet, kuten kana, sianliha, naudanliha sekä kala ovat erinomaisia kollageenilähteitä.

Ihmisen elimistö kykenee muodostamaan kollageenia ravinnosta saaduista eläinproteiineista. Tästä syystä on tärkeää huomioida, että kollageenia ei ole saatavilla kasviperäisistä lähteistä tai vegaanisena lisäravinteena.

Kollageenin sivuvaikutukset

Tunnettuja kollageenin sivuvaikutuksia tiedetään olevan varsin vähän. Tyypillisiä kollageenin sivuvaikutuksia ovat allergiset reaktiot, vatsakipu, ripuli tai muut suoliston ongelmat.

Erittäin suurissä määrissä kollageenilla voi olla munuaisten toimintaa rasittava vaikutus. Tästä syystä kollageenia käyttäessä tulee aina noudattaa pakkausselosteen ohjeita tai konsultoida lääkäriä ennen tuotteen käyttöönottoa.

Paras kollageenivalmiste?

Kollageenia käytetään erityisesti lisäravinteen muodossa hyvin paljon. Viime vuosien aikana markkinoille on tullut lukuisia eri kollageenivalmisteita, minkä vuoksi niiden välinen vertailu voi kuluttajan näkökulmasta olla haastavaa.

Toimituksemme on tutustunut eri kollageenivalmisteisiin, ja ylitse muiden nousi mediassa paljon esillä ollut Oslo Skin Lab -yrityksen “The Solution”.

Oslo Skin Labin tuote sisältää erittäin korkealaatuista kollageenijauhetta, joka sekoittuu uskomattoman helposti mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Tuote on kehitetty auttamaan lisäämään ihon elastisuutta, tasoittamaan ryppyjä ja ennaltaehkäisemään uusien ryppyjen syntymistä.

Oslo Skin Labin tuote on tällä hetkellä saatavilla -60% alennuksella. Voit tarkastaa tarjouksen voimassaolon tästä.

Vaihtoehto Oslo Skin Labille?

Markkinoille viime aikoina rantautunut Great Skin -valmiste tarjoaa nimensä mukaisesti tehokkaan ratkaisun ihon hyvinvointiin.

Great Skin -valmisteella on erinomainen koostumus, jolla tuote

  • Kosteuttaa ihoa hyarulonihapon avulla
  • Edistää luontaista kollageenin muodostumista ja parantaa ihon normaalia toimintaa
  • Sisältää asiantuntijoiden suunnitteleman koostumuksen

Tällä hetkellä Great Skin on saatavilla -50% alennuksella erikoiskampanjan voimassaolon ajan.

Tarkasta tarjouksen voimassaolo tästä


Jos ihon, nivelten, ja hiusten hyvinvointi kiinnostaa, niin suosittelemme vahvasti lukemaan artikkelimme MSM-jauheesta sekä C-vitamiinista.

VitaePro nyt -50% hintaan!

TV:stä tuttu koko kansan tuntema VitaePro on nyt saatavilla upeaan -50% hintaan.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille enää rajoitetun ajan. Tarjouksen voimassaoloaika voi päättyä minä hetkenä tahansa. Tarkasta tarjouksen voimassaolo alla olevasta painikkeesta.

Ei sitoutumista