Menergy kokemuksia – Kalle Palander suosittelee

Menergy on monipuolinen ravintolisä, joka on suunniteltu kohottamaan miesten energitasoja ja yleistä vireystilaa.

Menergy on viime aikoina ollut runsaasti esillä eri medioissa ja tuote onkin herättänyt laajasti mielenkiintoa erityisesti yli 40 vuotiaiden miesten keskuudessa. Tässä artikkelissa koostamme kokonaiskuvan paljon puhutusta ravintolisästä, ja tuomme myös esiin omat Menergy kokemuket toimituksen näkökulmasta.

Kalle Palanderilla on erinomaisia Menergy-kokemuksia. Kuvan lähde: (menergy.fi)

Mihin Menergy-lisäravinnetta käytetään?

Energiatasot → Tuotteen sisältämä Ginseng on tunnettu energisöivästä ja uupumusta vähentävistä vaikutuksistaan. Tämän lisäksi mm. Magnesium sekä C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja parantavat palautumista.

Fyysinen suorituskyky → D-vitamiini yhdessä magnesiumin tiedetään edistävän lihasten optimaalista toimintaa. Lisäksi riittävällä sinkin saannilla tiedetään olevan selvä yhteys testosteronitasoihin.

Vastustuskyvyn tehostaminen → D-vitamiini, seleeni sekä muut ainesosat tukevat elimistön vastustuskykyä monipuolisesti vähentäen tulehdustiloja ja pitäen elimistön terveenä.

Psyykkinen suorituskyky → Magnesium, niasiini, tiamiini, B6-vitamiini ja C-vitamiini edistävät normaalia psykologista toimintaa.


Mikä on Menergyn koostumus?

Menergy on suunniteltu monipuoliseksi miesten lisäravinteeksi, joka onkin monipuolinen kombinaatio vitamiineja, antioksidantteja, eri kivennäisaineita sekä Ginseng-uutetta sisältävä terveysyhdistelmä.

Tuote sisältää mm.

 • Magnesiumhydroksidi
 • Ginseng-uutetta
 • L-askorbiinihappo
 • DL-alfa tokoferyyliasetaatti
 • Sinkkioksidia
 • kalsium-D-pantotenaatti,
 • Riboflaviini
 • rasvahapot (kookosöljystä), 
 • Retinyyliasetaatti
 • kaliumjodidi, 
 • natriumseleniitti, 
 • D-biotiini

Voit lukea kattavamman tuoteselosteen täältä.

Kokemuksia Menergy -lisäravinteesta

Positiiviset Menergy kokemukset ovat yleinen keskustelunaihe niin eri keskustelufoorumeilla, työpaikan kahvipöydissä kuin kaveripiireissäkin.

Mitä tahansa lisäravinteita käyttäessä on huomioitavaa, ettei mikään lisäravinne korvaa terveellisiä elämäntapoja ja monipuolista ruokavaliota. Tästä huolimatta positiivisten kokemusten määrä puhuu tuotteen toimivuuden puolesta.

Kalle Palander suosittelee Menergyä

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander on yksi Menergyn toimivuuteen vannova mies.

Kymmenien kilojen painonnousu ja alentunut vireystila tuli kuukaudessa päätökseen, kun Palander päätti aloittaa elämäntaparemontin ja kokeilla Menergy-valmistetta. 

Jo yhden kuukauden käytön jälkeen Kalle kertoi huomanneensa eron olotilassaan. 

“Virkeystaso on selkeästi parantunut, tuntuu että pää toimii. Arki on alkanut rullaamaan hyvin, vaikka se on toki monen asian summa. Eron huomaa  erityisesti aamulla siitä, että herätyskellon torkuttaminen on jäänyt pois. Ylipäätään aamuherätykset ja liikkeelle lähteminen tuntuu nykyään helpommalta, eikä sellaiselta taapertamiselta”, Kalle kuvailee.

Pääset lukemaan Kalle Palanderin Menergy kokemukset kokonaisuudessaan täältä.

Menergyn tilaaminen netistä

Menergyä ei tällä hetkellä myydä kivijalkakaupoissa johtuen tuotteen valmistajan käytännöistä johtuen. Pitääkseen kuluttajahinnan maltillisena tuotetta myydään suoraan Menergyn verkkokaupasta kotiinkuljetuksella.

Tällä hetkellä Menergy tarjoaa uusille tuotetta kokeileville ainutlaatuisen 50% alennuksen. Tarjouksen voimassaolo on kuitenkin rajallinen, joten tarkistathan tarjouksen voimassaolon ennen tuotteen kokeilua.

Tarkasta tarjouksen voimassaolo tästä

VitaePro nyt -50% hintaan!

TV:stä tuttu koko kansan tuntema VitaePro on nyt saatavilla upeaan -50% hintaan.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille enää rajoitetun ajan. Tarjouksen voimassaoloaika voi päättyä minä hetkenä tahansa. Tarkasta tarjouksen voimassaolo alla olevasta painikkeesta.

Ei sitoutumista