Oslo Skin Lab Kokemuksia – Rehellinen tuotearvostelu 2021

Etsitkö Oslo Skin Lab kokemuksia? Tässä artikkelissa käsittelemme tuotteen vaikutuksia kokonaisvaltaisesti ja jaamme omat näkemyksemme tuotteen toimivuudesta. Lue artikkeli huolella ennen ostopäätöksen tekemistä. Oslo Skin Lab on uusi kollageenivalmiste, jota on aktiivisesti markkinoitu mediassa viimeisen vuoden aikana.

Mikä on Oslo Skin Lab?

Oslo Skin Lab on yritys, joka valmistaa kollageeni-valmistetta. Yrityksen lanseeraama “The Solution Beauty Collagen”, on erittäin laadukas kollageenijauhe, joka on luotu neutraalin makuiseksi ravintolisäksi juomiin tai ruokaan sekoitettavaksi.

Tuote on omiaan auttamaan kokonaisvaltaisessa ihon hyvinvoinnissa edistäen ihon luontaista kimmoisuutta, juonteiden tasoittamista sekä ryppyjen ennaltaehkäisyä. Kollageenivalmiste auttaa MSM:n tavoin myös selluliitin vähentämistä.

Näin Oslo Skin Labin tuote tukee ihon hyvinvointia

The Solution -tuote on valmistettu kliinisten tutkimusmenetelmien pohjalta. Tutkimuksia suoritettiin moninaisin keinoin, mm. satunnaistetuin että lumekontrolliryhmien kaksoissokkotutkimuksina.

Suomen kielellä: Tutkimuksen osallistujat jaettiin ns. placeboryhmään sekä kontrolliryhmään, joissa ensimmäinen ryhmä sai lumevalmistetta ja jälkimmäinen sai toimivaa valmistetta.

Tutkimuksessa 114 naista, iältään 45-65 vuotiaita, saivat 8 viikon ajan joko toimivaa valmistetta tai lumevalmistetta. Tutkimukseen osallistuneiden iho mitattiin ennen sekä jälkeen tutkimusjakson. Koko kahdeksan viikon kuluttua tutkimusryhmän ryppyjen syvyys vähentyi keskimäärin huikeat 20%! Kaikkein korkeimpiin lukemiin päässyt yksilö sai aikaan jopa 50% vaikutuksen ryppyjen syvyyden madaltumisessa.

Lue kattava tietopaketti tutkimustuloksista täältä.

Muut Oslo Skin Labin vaikutukset

Selluliitin vähentäminen

The Solution -tuotteen vaikutusta selluliitin vähentämisessä tutkittiin kuuden kuukauden jakson ajan. Tutkimuksessa 105 naista (24-50 vuotiaita) tutkittiin, ja tuloksissa huomattiin erityisesti reisien selluliitin vähentymistä tutkimusryhmässä. Tämän lisäksi ihon terveys ja tiiviys parantui suhteessa kontrolliryhmään.

Lue lisää selluliitin vähentymisestä täältä.

Suomalaisten Oslo Skin Lab kokemuksia

Alla olevat käyttäjäkokemukset ovat oikeita Oslo Skin Lab kollageenin, joita voit lukea paljon lisää täältä.

Alle 40 vuotiaiden naisten kokemuksia:

Lähde: Tutkimustulokset

Keski-ikäisten naisten kokemuksia

Lähde: Oslo Skin Lab

Lue lisää keski-ikäisten naisten kokemuksia täältä

Iäkkäiden naisten kokemukset Oslo Skin Lab kollageenista

Lähde: Oslo Skin Lab tutkimustulokset

Oslo Skin Lab -kollageenin hinta

Valmistajan suosittelema tuote, Solution Anti-Wrinkle kollageeni on saatavilla tällä hetkellä poikkeukselliseen 50% alennushintaan.

Tuotteen normaalihinta on 56,90€, ja alennuskampanjan hinnaksi muodostuu 28,45€. Katso tarjouksen voimassaolo täältä.

Vaihtoehto Oslo Skin Lab kollageenille?

Markkinoilla on saatavilla lukuisia erilaisia nivelten, ihon sekä lihasten hyvinvointia tukevia valmisteita. Tuotevalmistajien kova kilpailu on aiheuttanut runsaasti kollageenien hintakilpailua, ja tällä hetkellä Oslo Skin Labin kilpailija Flex5x tarjoaa omaa tuotettaan vain postikulujen hinnalla.

Flex5X on uudenajan kollageenivalmiste, joka on tarkkaan kehitetty tukemaan nivelten, ihon ja lihasten hyvinvointia. Tuote sisältää viisi tärkeää ainesosaa, jotka yhdessä tukevat ikääntyvän ihmisen terveyttä moninaisin vaikutuksin.

Tämä tuote on hiljattain ollut saatavilla täysin ilmaiseksi, mutta rajallinen tarjous voi päättyä hetkenä minä hyvänsä. Suosittelemme tarkastamaan tarjouksen voimassaolon tästä.

VitaePro nyt -50% hintaan!

TV:stä tuttu koko kansan tuntema VitaePro on nyt saatavilla upeaan -50% hintaan.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille enää rajoitetun ajan. Tarjouksen voimassaoloaika voi päättyä minä hetkenä tahansa. Tarkasta tarjouksen voimassaolo alla olevasta painikkeesta.

Ei sitoutumista