VitaePro on tullut varmasti lähes kaikkien suomalaisten tuntemaksi lisäravinteeksi viimeisten vuosien aikana. Tässä artikkelissa käsittelemme VitaePro:n toimivuutta käyttäjän näkökulmasta, mitä tuote oikeastaan sisältää ja onko tuote ostamisen arvoinen.

Tämä artikkeli voi olla pitkä, mutta suosittelemme lämpimästi sen läpi lukemista ennen ostopäätöksen tekemistä. Pyrkimyksemme on valaista suomalaisia miten tuote oikeastaan toimii, ja onko sen hankkiminen todellakin hintansa arvoista.Mikä on VitaePro?

VitaePro on tunnetun norjalaisen VitaeLabin markkinoima lisäravinne, joka sisältää runsaasti vitamiineja, kuten D-vitamiinia, C-vitamiinia, antioksidantteja sekä muita terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ravintoaineita.

VitaePron monipuolinen ravintosisältö on äärimmäisen tehokas nivelten sekä lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja se edistää monipuolisen sisältönsä vuoksi myös sydämen sekä verenkierron hyvinvointia.

VitaePro lanseerattiin Suomessa vuonna 2008, jonka jälkeen se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen myydyimpänä ja käytetyimpänä lisäravinteena suomalaisten keskuudessa. Kansainvälisessä “Luotetuin Merkki” -tutkimuksessa VitaePro todettiin olevan myös Suomen toiseksi luotetuin lisäravinnemerkki. Kyselyyn osallistui yli 2000 suomalaista henkilöä.

VitaePro:n sisältö

VitaePro on erityisen tunnettu ja arvostettu sen monipuolisesta sisällöstään, minkä vuoksi se soveltuu erityisen hyvin kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi lisäravinteeksi.

VitaePro sisältää (yhtä kapselia kohden)

 • Astaksantiinia: 2mg
 • Luteiinia: 7,2mg
 • Boswellia serrata -uutetta: 100mg
 • B-vitamiinia: 2,5 ug
 • C-vitamiinia: 120mg
 • D-vitamiinia: 15 ug
 • E-vitamiinia: 12 ug
 • Seleeniä: 80ug
 • Omega-3-rasvahappoja: 130mg
 • Hydroksityrosolia: 5mg

VitaePro:n oma suositeltu vuorokauden annostus on 1-2 kapselia päivittäin ruokailun yhteydessä.

VitaePro:n hyödyt terveydelle

VitaePron monimuotoisen ja tehokkaan ravintosisällön vuoksi se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutkitun tiedon perusteella tuotteesta on apua:

 • Nivelille: Boswell serrata -uute edistää nivelten hyvinvointia ja auttaa pitämään niitä elinvoimaisessa kunnossa
 • Lihasten hyvinvointi: D-vitamiini edistää lihasten tervettä toimintaa
 • Verenkierto: Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä verenkierrollisen hyvinvoinnin edistäjänä. Ne paitsi auttavat verenkierrossa, myös ehkäisevät riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin
 • Vastustuskyvyn ylläpito: D-, B- ja C-vitamiinit yhdessä ovat välttämättömiä normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä. Hyvä vastustuskyky on ratkaisu terveenä pysymiselle ja hyvinvoivalle keholle ja mielelle
 • Väsymys: B-, C- ja D-vitamiini ylläpitävät hyvää vireystasoa ja estää puutostilojen aiheuttamaa väsymystä

VitaePro kokemuksia

VitaePro herättää monissa varmasti kysymyksiä sen toimivuudesta. On huomioitavaa, että kaikilla tuotteilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. VitaePro:lla on tukenaan kuitenkin tuhansien tyytyväisten suomalaisten vankka tuki, aivan tunnetuista mediapersoonista lähtien.

Olemme koonneet alle käyttäjien kokemuksia VitaePro:sta:

Anette, 40v:

Anette on nelikymppinen suomalainen perheenäiti, jonka kiireinen arki töiden, perheen ja harrastusten parissa vaatii tietoista hyvinvoinnin ylläpitoa. Anette aloitti VitaePron käytön jo vuonna 2012, kun lasten kanssa leikkiminen ei meinannut onnistua polvikipujen vuoksi.

Aneten mukaan VitaePro on mahdollistanut paremman toimintakyvyn nivelten pysyessä paremmassa kunnossa.

Lue Aneten kattavampi tuotearvostelu tästä.

Terttu, yrittäjä:

Terttu tarvitsee arjessaan sorminäppäryyttä ja toimintakykyä. Tästä johtuen lihasten ja nivelten hyvinvointiin on ollut syytä kiinnittää erityisen tarkkaa huomiota.

Terttu tutustu tuotteeseen nähtyään siitä mainoksen. Terttu huomasi jo muutaman kuukauden käytön jälkeen positiivisia vaikutuksia, ja on nyt käyttänyt VitaePro:ta tyytyväisenä jo useamman vuoden ajan. Tertun positiivisista kokemuksista johtuen myös hänen puolisonsa on ryhtynyt VitaePron käyttäjäksi.

Lue Tertun kattavampi tuotearvostelu tästä.

VitaePro kritiikki

VitaePro, kuten lähes kaikki muutkin lisäravinteet ovat saaneet mediassa vastaan myös kritiikkiä. Suurimpina esiin tulleina negatiivisina ajatuksina esiintyy kritiikki VitaePron hintaa kohtaan.

Osa VitaePro:ta harkitsevista suomalaisista pitää sen hintaa liian korkeana. VitaePro on vastannut tähän kritiikkiin tarjoamalla tuotetta poikkeuksellisesti puoleen hintaan (50% alennuksella!). Tämä ainutkertainen hinnan alentaminen ei kuitenkaan ole vähentänyt kritiikkiä, sillä osa käyttäjistä kokee saavansa tarvitsemansa ravintoaineet joko monipuolisella ruokavaliolla, ostamalla VitaePron sisältämät tuoteosat erikseen tai käyttämällä vaihtoehtoista, edullisempaa tuotetta.

Tarkasta 50% tarjouksen voimassaolo klikkaamalla tästä.

Vaihtoehto VitaePro:lle?

VitaePron kohtaaman hintakritiikin vuoksi markkinoille on saapunut runsaasti kilpailevia tuotteita, mikä on käyttäjän kannalta äärimmäisen hyvä asia. Tämä mahdollistaa parhaimmillaan käytännössä saman tuotteen käytön kilpailukykyisemmillä hinnoilla.

Viime aikoina pinnalle on noussut yksi suurimmista kilpailijoista Vitamail-yrityksen Flex 5S -tuote, joka on sisällöltään hyvin samantyyppinen tuote. Kiristyneen kilpailutilanteen vuoksi tämän 34,50€ arvoisen tuotteen voi saada ilmaiseksi.

Toistaiseksi ei ole varmaa miten kauan tämä Vitamailin tarjous on voimassa. Tarjouksen tarkoitus piilee todennäköisesti pyrkimyksenä saavuttaa suurta kansan suosiota ja tuotteen kokeilijoiden määrää lyhytaikaisena kampanjana.

Tästä syystä suosittelemme tutustumaan Flex 5S:n rajallisesti voimassaolevaan tarjoukseen, jossa itse tuotteen saa poikkeuksellisesti ilmaiseksi.

Leave a Reply