VitaePro on tullut varmasti lähes kaikkien suomalaisten tuntemaksi lisäravinteeksi viimeisten vuosien aikana, sillä kymmenet tuhannet positiiviset kokemukset VitaeProsta ovat tehneet siitä yhden Suomen suosituimmista lisäravinteista.

Tässä artikkelissa käsittelemme VitaePro kokemuksia ja sen toimivuutta käyttäjän näkökulmasta, mitä tuote oikeastaan sisältää ja onko tuote ostamisen arvoinen.

Tämä artikkeli voi olla pitkä, mutta suosittelemme lämpimästi sen läpi lukemista ennen ostopäätöksen tekemistä.

Pyrkimyksemme on valaista suomalaisia miten tuote oikeastaan toimii, ja onko sen hankkiminen todellakin hintansa arvoista.

Kokeile VitaePro:ta nyt puoleen hintaan klikkaamalla tästä!

Tarkasta saatavuus klikkaamalla tästä!

Mikä on VitaePro?

VitaePro on tunnetun norjalaisen VitaeLabin markkinoima lisäravinne, joka sisältää runsaasti vitamiineja, kuten D-vitamiinia, C-vitamiinia, antioksidantteja sekä muita terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ravintoaineita.

VitaePron monipuolinen ravintosisältö on äärimmäisen tehokas nivelten sekä lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja se edistää monipuolisen sisältönsä vuoksi myös sydämen sekä verenkierron hyvinvointia.

VitaePro lanseerattiin Suomessa vuonna 2008, jonka jälkeen se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen myydyimpänä ja käytetyimpänä lisäravinteena suomalaisten keskuudessa.

Kansainvälisessä “Luotetuin Merkki” -tutkimuksessa VitaePro todettiin olevan myös Suomen toiseksi luotetuin lisäravinnemerkki. Kyselyyn osallistui yli 2000 suomalaista henkilöä.

VitaePro:n sisältö

VitaePro on erityisen tunnettu ja arvostettu sen monipuolisesta sisällöstään, minkä vuoksi se soveltuu erityisen hyvin kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi lisäravinteeksi.

VitaePro sisältää (yhtä kapselia kohden)

 • Astaksantiinia: 2mg
 • Luteiinia: 7,2mg
 • Boswellia serrata -uutetta: 100mg
 • B-vitamiinia: 2,5 ug
 • C-vitamiinia: 120mg
 • D-vitamiinia: 15 ug
 • E-vitamiinia: 12 ug
 • Seleeniä: 80ug
 • Omega-3-rasvahappoja: 130mg
 • Hydroksityrosolia: 5mg

VitaePro:n oma suositeltu vuorokauden annostus on 1-2 kapselia päivittäin ruokailun yhteydessä.

VitaePro:n hyödyt terveydelle

VitaePron monimuotoisen ja tehokkaan ravintosisällön vuoksi se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutkitun tiedon perusteella tuotteesta on apua:

 • Nivelille: Boswell serrata -uute edistää nivelten hyvinvointia ja auttaa pitämään niitä elinvoimaisessa kunnossa
 • Lihasten hyvinvointi: D-vitamiini edistää lihasten tervettä toimintaa
 • Verenkierto: Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä verenkierrollisen hyvinvoinnin edistäjänä. Ne paitsi auttavat verenkierrossa, myös ehkäisevät riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin
 • Vastustuskyvyn ylläpito: D-, B- ja C-vitamiinit yhdessä ovat välttämättömiä normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä. Hyvä vastustuskyky on ratkaisu terveenä pysymiselle ja hyvinvoivalle keholle ja mielelle
 • Väsymys: B-, C- ja D-vitamiini ylläpitävät hyvää vireystasoa ja estää puutostilojen aiheuttamaa väsymystä

VitaePro kokemuksia

VitaePro herättää monissa varmasti kysymyksiä sen toimivuudesta. On huomioitavaa, että kaikilla tuotteilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. VitaePro:lla on tukenaan kuitenkin tuhansien tyytyväisten suomalaisten vankka tuki, aivan tunnetuista mediapersoonista lähtien.

Olemme koonneet alle käyttäjien kokemuksia VitaePro:sta:

Aneten kokemuksia, 40v:

Anette on nelikymppinen suomalainen perheenäiti, jonka kiireinen arki töiden, perheen ja harrastusten parissa vaatii tietoista hyvinvoinnin ylläpitoa. Anette aloitti VitaePron käytön jo vuonna 2012, kun lasten kanssa leikkiminen ei meinannut onnistua nivelvaivojen vuoksi.

Aneten mukaan VitaePro on mahdollistanut paremman toimintakyvyn nivelten pysyessä paremmassa kunnossa.

Lue Aneten kattavampi tuotearvostelu tästä.

Tertun kokemuksia, yrittäjä:

Terttu tarvitsee arjessaan sorminäppäryyttä ja toimintakykyä. Tästä johtuen lihasten ja nivelten hyvinvointiin on ollut syytä kiinnittää erityisen tarkkaa huomiota.

Terttu tutustu tuotteeseen nähtyään siitä mainoksen. Terttu huomasi jo muutaman kuukauden käytön jälkeen positiivisia vaikutuksia, ja on nyt käyttänyt VitaePro:ta tyytyväisenä jo useamman vuoden ajan. Tertun hyvistä VitaePro kokemuksista johtuen myös hänen puolisonsa on ryhtynyt tuotteen käyttäjäksi.

Lue Tertun kattavampi tuotearvostelu tästä.

VitaePro kritiikki

VitaePro, kuten lähes kaikki muutkin lisäravinteet ovat saaneet mediassa vastaan myös kritiikkiä. Suurimpina esiin tulleina negatiivisina ajatuksina esiintyy kritiikki VitaePron hintaa kohtaan.

Osa VitaePro:ta harkitsevista suomalaisista pitää sen hintaa liian korkeana. VitaePro on kehittänyt ratkaisun hintaongelmaan, sillä uudet VitaePro-asiakkaat saavat tuotteen puoleen hintaan (50% alennuksella!).

Tarkasta 50% tarjouksen voimassaolo klikkaamalla tästä.

Onko VitaePro huijaus?

Vaikka useat mieltävät Vitaepro:n huijauksena, sitä ei sellaisena voi kuitenkaan pitää. On huomioitavaa, että VitaePron ravintosisältö on monipuolinen ja se sisältää tutkitusti toimivia ainesosia.

Tutkitun tiedon pohjalta voi todeta, ettei VitaePro ole huijausta. On kuitenkin täysin yksilökohtainen kysymys, auttaako VitaePro juuri tietyn yksilön ongelmiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saako VitaePro:ta apteekista?

Tällä hetkellä tuotetta ei ole saatavilla apteekeista eikä muista luontaistuoteliikkeistä. VitaePro:n myynti perustuu kuluttajaystävälliseen suoralähetykseen, jossa tuotteet toimitetaan aina kätevästi suoraan tilaajan kotiosoitteeseen.

Lähteidemme mukaan suoramyynti suoraan kuluttajalle on huomattavasti kustannustehokkaampaa, ja näin laadukkaita ainesosia sisältävän VitaePro:n hinta voidaan pitää kuluttajille erittäin houkuttavalla tasolla.

Voiko VitaePro:n tilaaja todellakin palkintoja?

Yksi lukijoidemme kestokysymyksistä liittyy VitaePro:n palkintokampanjaan.

Palkintojen, kuten 2800€ arvoisen sähköpyörän voittaminen on täysin mahdollista nykyisen kampanjan ansiosta. VitaePro juhlii 20-vuotis juhlavuottaan, ja sen kunniaksi olemassa olevien asiakkaiden kesken jaetaan upeita palkintoja.

VitaePro-tilaajien kesken on jaossa mm:

 • Helkama hybridisähköpyöriä 10 kappaletta (arvo 2849€)
 • Polar Unite Rannesykemittareita 20 kappaletta (arvo 149€)
 • Haglöfs Tight L -päiväreppuja 100 kappaletta (arvo 79,90€)

Tilaa VitaePro puoleen hintaan osoitteesta www.vitaepro.fi.

Yhteenveto Vitaepro kokemuksista

Yhteenvetona voidaan todeta VitaePron olevan erinomainen ravintolisä kaikille yli 40 vuotiaille. Lukuisat positiiviset kuluttajien VitaePro kokemukset puhuvat tuotteen toimivuuden puolesta, eikä syyttä.

Tuote ja sen ainesosat on valikoitunut vuosien varrella tarkan suunnittelu- ja kehitystyön tuloksena, ja tuotteen sisältöä on viime vuosina aktiivisesti kehitetty juuri kuluttajien toivomuksien ja tarpeiden mukaisella tavalla.

Erityisen houkuttelevan VitaePro:sta tekee se, että tuote on tällä hetkellä saatavilla äärimmäisen kilpailukykyiseen hintaan sen hyötyihin nähden.

Tuotteen kokeileminen on todella helppoa ja vaivatonta. Lisäksi VitaeLabin (tuotteen valmistaja) asiakaspalvelu auttaa aktiivisesti kaikissa mahdollisissa kysymyksissä tuotteeseen liittyen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
VitaePro
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
VitaePro
Price
EUR 14,75
Product Availability
Available in Stock

info@vitamiinit.info

Leave a Reply

VitaePro nyt puoleen hintaan -50%!

TV:stä tuttu koko kansan tuntema VitaePro on nyt saatavilla upeaan -50% hintaan.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Tarjouksen voimassaoloaika voi päättyä minä hetkenä tahansa. Tarkasta tarjouksen voimassaolo alla olevasta painikkeesta.