VitaePro Kokemuksia – Huijausta vai toimiva tuote [2024]

Kuvan lähde: Vitaepro.fi

Etsitkö VitaePro kokemuksia? Täältä niitä löydät!

Viime vuosien aikana VitaePro on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten lisäravinteiden joukossa, ja sen suosio perustuu kymmeniin tuhansiin suomalaisten positiivisiin kokemuksiin.

Tässä tekstissä tarkastelemme VitaePro kokemuksia ja sen vaikutusta käyttäjien elämään. Selvitämme myös, mitä tämä tuote pitää sisällään ja kannattaako sen hankkimista harkita.

Vaikka tämä teksti saattaa olla pitkä, suosittelemme lukemaan sen huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tavoitteenamme on tarjota selkeä käsitys siitä, miten VitaePro toimii, ja auttaa sinua päättämään, onko se vaivan arvoinen sijoitus.

Päivitetty viimeksi: 6.3.2024

Mikä on VitaePro?

VitaePro on tunnetun norjalaisen VitaeLabin markkinoima lisäravinne, joka sisältää runsaasti vitamiineja, kuten D-vitamiinia, C-vitamiinia, antioksidantteja sekä muita terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ravintoaineita.

VitaePron monipuolinen ravintosisältö on äärimmäisen tehokas nivelten sekä lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja se edistää monipuolisen sisältönsä vuoksi myös sydämen sekä verenkierron hyvinvointia.

VitaePro lanseerattiin Suomessa vuonna 2008, jonka jälkeen se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen myydyimpänä ja käytetyimpänä lisäravinteena suomalaisten keskuudessa.

Kansainvälisessä “Luotetuin Merkki” -tutkimuksessa VitaePro todettiin olevan myös Suomen toiseksi luotetuin lisäravinnemerkki. Kyselyyn osallistui yli 2000 suomalaista henkilöä.

VitaePro:n sisältö

VitaePro on erityisen tunnettu ja arvostettu sen monipuolisesta sisällöstään, minkä vuoksi se soveltuu erityisen hyvin kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi lisäravinteeksi.

VitaePro sisältää (yhtä kapselia kohden)

 • Astaksantiinia: 2mg
 • Luteiinia: 7,2mg
 • Boswellia serrata -uutetta: 100mg
 • B-vitamiinia: 2,5 ug
 • C-vitamiinia: 120mg
 • D-vitamiinia: 15 ug
 • E-vitamiinia: 12 ug
 • Seleeniä: 80ug
 • Omega-3-rasvahappoja: 130mg
 • Hydroksityrosolia: 5mg

VitaePro:n oma suositeltu vuorokauden annostus on 1-2 kapselia päivittäin ruokailun yhteydessä.

VitaePro:n hyödyt terveydelle

VitaePron monimuotoisen ja tehokkaan ravintosisällön vuoksi se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutkitun tiedon perusteella tuotteesta on apua:

 • Nivelille: Boswell serrata -uute edistää nivelten hyvinvointia ja auttaa pitämään niitä elinvoimaisessa kunnossa
 • Lihasten hyvinvointi: D-vitamiini edistää lihasten tervettä toimintaa
 • Verenkierto: Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä verenkierrollisen hyvinvoinnin edistäjänä. Ne paitsi auttavat verenkierrossa, myös ehkäisevät riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin
 • Vastustuskyvyn ylläpito: D-, B- ja C-vitamiinit yhdessä ovat välttämättömiä normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä. Hyvä vastustuskyky on ratkaisu terveenä pysymiselle ja hyvinvoivalle keholle ja mielelle
 • Väsymys: B-, C- ja D-vitamiini ylläpitävät hyvää vireystasoa ja estää puutostilojen aiheuttamaa väsymystä

VitaePro kokemuksia käyttäjien kertomana

VitaePro herättää monissa varmasti kysymyksiä sen toimivuudesta. On huomioitavaa, että kaikilla tuotteilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. VitaePro:lla on tukenaan kuitenkin tuhansien tyytyväisten suomalaisten vankka tuki, aivan tunnetuista mediapersoonista lähtien.

Olemme koonneet alle käyttäjien VitaePro kokemuksia.

Aneten Vitaepro kokemuksia, 40v:

Anette on nelikymppinen suomalainen perheenäiti, jonka kiireinen arki töiden, perheen ja harrastusten parissa vaatii tietoista hyvinvoinnin ylläpitoa. Anette aloitti VitaePron käytön jo vuonna 2012, kun lasten kanssa leikkiminen ei meinannut onnistua nivelvaivojen vuoksi.

Aneten mukaan VitaePro on mahdollistanut paremman toimintakyvyn nivelten pysyessä paremmassa kunnossa.

Lue Aneten kattavampi tuotearvostelu tästä.

Tertun Vitaepro kokemuksia, yrittäjä:

Terttu tarvitsee arjessaan sorminäppäryyttä ja toimintakykyä. Tästä johtuen lihasten ja nivelten hyvinvointiin on ollut syytä kiinnittää erityisen tarkkaa huomiota.

Terttu tutustu tuotteeseen nähtyään siitä mainoksen. Terttu huomasi jo muutaman kuukauden käytön jälkeen positiivisia vaikutuksia, ja on nyt käyttänyt VitaePro:ta tyytyväisenä jo useamman vuoden ajan. Tertun hyvistä VitaePro kokemuksista johtuen myös hänen puolisonsa on ryhtynyt tuotteen käyttäjäksi.

Lue Tertun kattavampi tuotearvostelu tästä.

Toimituksen omia Vitaepro kokemuksia

Toimituksemme kokeili VitaeProta kahden kuukauden ajan. Koetut vaikutukset ovat tietysti hyvin subjektiivisia, sillä lisäravinne toimii vain osana isompaa hyvinvoinnin kokonaisuutta, johon vaikuttaa ruokavalion lisäksi esimerkiksi liikunnan määrä, uni sekä muut elintavat.

Lihakset ja nivelet

Koejakson aikana harrastin viikottain kovaa voimaharjoittelua ja aerobista liikuntaa. Olen tottunut pieniin nivelsärkyihin ja tietenkin lihaskipuihin liikunnan jälkeisinä päivinä. Muutaman viikon käytön jälkeen havaitsin, ettei raskaammissa kuntosalitreeneissä nivelet enää tuntuneet niin kipeiltä viimeisten toistojen aikana.

Varsinaisiin lihaskipuihin ja niiden esiintymiiseen ei ollut havaittavissa niin selkeää vaikutusta, ehkä sen vuoksi, että voimaharjoittelujakson aikana sain korotettua sarjapainoja hyvään tahtiin eteenpäin. Lihaskivut lihaskuntoharjoittelun jälkeisenä aikana kuitenkin ovat enemmän kuin normaali asia, joten odotukset lihaskipujen vähentymiseen oli ylipäätään hyvin matalalla.

Vireystaso

Kiireistä elämäntyyliä ylläpitävänä henkilönä arvostan suuresti vireystason pysymistä hyvällä tasolla. VitaePro:n otettuani mukaan päivittäiseen ruokavaliooni, koin vireystasojen jopa nousseen varsin merkittävästi jo ensimmäisten viikkojen aikana. Vireyteen tietysti vaikuttaa moni muukin tekijä lisäravinteiden lisäksi, mutta koin tämän testijakson aikana merkittävää parannusta yleiseen jaksamiseen.

Suosittelen muillekin VitaePro:n käytön lisäksi panostamaan unen laatuun sekä määrään, sekä tietenkin yleisesti terveellisiin elämäntapohin.

Vastustuskyky
Vastustuskyvyn muutoksia voi olla vaikeaa huomata omassa elämässä, mutta muutaman vuoden käytön perusteella vastustuskykyni näyttää olevan paremmalla tasolla kuin koskaan aikaisemmin. En ole useampaan vuodeen ollut sairaana (flunssaa, kuumetta tai vastaavaa), enkä ole koronaankaan ainakaan tietääkseni sairastunut koko pandemian aikana.

Vireystaso

Yleinen vireystaso on pysynyt koko tarkastelujakson ajan hyvällä tasolla. Kiireisen perhe-elämän keskellä energia on tiedetysti koetuksilla, mutta historiaan peilaten energisyys on säilynyt erittäin hyvällä tasolla. Jossain määrin jopa koen, että pärjään aavistuksen vähemmillä yöunilla.

Päivätorkkujen vannoutuneena ystävänä olen jopa alkanut lipsumaan päiväunirutiineistani, koska en päivien aikana koe enää samanlaista energiatasojen laskua puolen päivän aikoihin. Liekö sattumaa vai Vitaepro:n ansiota, mutta itselleni tämä on yksi merkittävimmistä positiivisista vaikutuksista.

Sivuvaikutukset

Kahden kuukauden testijaksolla ei ilmennyt mitään sivuvaikutuksia tuotteen käytöstä johtuen. Toimitukseemme ei ole kantautunut muiltakaan tuotteen käyttäjiltä tiedettyjä sivuvaikutuksia.

VitaePro kritiikki

VitaePro, kuten lähes kaikki muutkin lisäravinteet ovat saaneet mediassa vastaan myös kritiikkiä. Suurimpina esiin tulleina negatiivisina ajatuksina esiintyy kritiikki VitaePron hintaa kohtaan.

Osa VitaePro:ta harkitsevista suomalaisista pitää sen hintaa liian korkeana. VitaePro on kehittänyt ratkaisun hintaongelmaan, sillä uudet VitaePro-asiakkaat saavat tuotteen puoleen hintaan (50% alennuksella!).

Tarkasta 50% tarjouksen voimassaolo klikkaamalla tästä.

Puolueeton tutkimus VitaePro:sta

VitaeProsta ei ole tehty puolueetonta tutkimusta, kuten ei yleensä muistakaan tunnetuista ravintolisistä. Siitä huolimatta VitaePron sisältö ja sen ainesosat ovat tutkittuja, ja niiden tiedetään edistävän terveyttä ja toimivan erinomaisena tukena yhdessä monipuolisen ruokavalion kanssa.

Onko VitaePro huijaus?

Vaikka useat mieltävät Vitaepro:n huijauksena, sitä ei sellaisena voi kuitenkaan pitää. On huomioitavaa, että VitaePron ravintosisältö on monipuolinen ja se sisältää tutkitusti toimivia ainesosia.

Tutkitun tiedon pohjalta voi todeta, ettei VitaePro ole huijausta.

On kuitenkin täysin yksilökohtainen kysymys, auttaako VitaePro juuri tietyn yksilön ongelmiin. VitaePro:ta käyttää kymmenet tuhannet suomalaiset aina Hangosta Utsjoelle saakka. Käyttäjillä on usein omat tarkoituksensa, miksi päätyvät käyttämään VitaeProta.

On tietenkin huomioitavaa, ettei jokainen käyttäjä saa tuotteesta etsimäänsä apua. Voi olla, että esimerksi väsymys johtuu syistä, joita ei ravintolisällä voi ratkaista. Syinä voi olla esimerkiksi kohonnut stressin määrä tai pidempään kestänyt heikko tai lyhyt uni.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olemme koonneet alle listauksen kaikkein yleisimmistä VitaePro:n käyttöön liittyvistä kysymyksistä. Voit esittää halutessasi lisäkysymyksiä joko kommentoimalla tämän artikkelin lopussa olevaan kommenttiosioon tai ottamalla yhteyttä toimitukseemme.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin noin 5 arkipäivän kuluessa.

Saako VitaePro:ta apteekista?

Tällä hetkellä tuotetta ei ole saatavilla apteekeista eikä muista luontaistuoteliikkeistä. VitaePro:n myynti perustuu kuluttajaystävälliseen suoralähetykseen, jossa tuotteet toimitetaan aina kätevästi suoraan tilaajan kotiosoitteeseen.

Lähteidemme mukaan suoramyynti suoraan kuluttajalle on huomattavasti kustannustehokkaampaa, ja näin laadukkaita ainesosia sisältävän VitaePro:n hinta voidaan pitää kuluttajille erittäin houkuttavalla tasolla.

Voiko VitaePro:n tilaaja todellakin palkintoja?

Yksi lukijoidemme kestokysymyksistä liittyy VitaePro:n palkintokampanjaan.

Palkintojen, kuten 2800€ arvoisen sähköpyörän voittaminen on täysin mahdollista nykyisen kampanjan ansiosta. VitaePro juhlii 20-vuotis juhlavuottaan, ja sen kunniaksi olemassa olevien asiakkaiden kesken jaetaan upeita palkintoja.

VitaePro-tilaajien kesken on jaossa mm:

 • Helkama hybridisähköpyöriä 10 kappaletta (arvo 2849€)
 • Polar Unite Rannesykemittareita 20 kappaletta (arvo 149€)
 • Haglöfs Tight L -päiväreppuja 100 kappaletta (arvo 79,90€)

Tilaa VitaePro puoleen hintaan osoitteesta www.vitaepro.fi.

Onko VitaePro turvallista käyttää?

VitaePro-lisäravinteen turvallisuus herättää lukijoissamme paljon kysymyksiä.

Lähtökohtaisesti luontaiset lisäravinteet oikein käytettynä ovat turvallisia käyttää, mikäli henkilöllä ei ole sairauksia tai terveydentilaa, joka edellyttää ravinnon sisällön erityistä huomioimista.

VitaePro:n käytön kannalta on oleellista huomioida erityisesti muiden mahdollisten lääkkeiden käyttö ja yleinen terveydentila. Suosittelemme aina lääkärin konsultointia ennen minkään vitamiinin tai ravintolisän käyttöä.

VitaePro:sta on muutamia tehty muutamia sivuvaikutusraportteja vuosilta 2011-2014, mutta Euroopan lääkeviraston haittavaikutusrekisterissä VitaePro:lla ei ole lainkaan merkintöjä.

Kuka on VitaePro valmistaja?

VitaePro:n valmistuttaja on tunnettu norjalainen yritys VitaeLab, joka valmistuttaa tuotteensa Saksassa laadukkaita GMP-laatustandardeja (Good Manufacturing Practice) hyödyntäen.

Uudistunut koostumus – Mitä tämä tarkoittaa?

Kesän 2022 aikana 20 vuotta täyttänyt VitaePro-lisäravinne päätettiin uudistaa uuden tuotekoostumuksen osalta keskittyen erityisesti niveliin vaikuttavien ainesosien kannalta.

Uudistettuun versioon päätettiin lisätä Boswellia Serrata -kasviuutteen määrää, minkä lisäksi täysin uutena ainesosana tuote sai myös mangaanin. Mangaanilla on lukuisia tärkeitä tehtäviä ihmisen kehossa. Yksi sen merkittävimmistä terveysvaikutuksista on hoitaa nivelten, nivelsiteiden sekä rustoissa olevan sidekudoksen hyvinvointia.

Päivitetty koostumus otettiin käyttöön asiakaslähtöisen tuoteuudistamisen kautta, sillä uusi koostumus antaa entistä suuremman hyödyn tuotteen käyttäjille, jotka kaipaavat erityisesti nivelten hyvinvointia edistäviä vaikutuksia.

Keitä ovat VitaePro -mainoskasvot?

VitaeProlla on vuosien varrella ollut lukuisia tunnettuja suomalaisia mainoskasvoja. Tunnetuimpia kasvoja ovat

 • Hanna-Maria Hintsa
 • Pertti Karppinen
 • Nicke Lignell

Palautuskäytännöt

VitaePro:n etämyyntimahdollisuuden ansiosta tilaajalla on aina 14 päivän täysi palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, voit jättää sen asiakaspalautuksena postiin. Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla täysin avaamattomia.

Muistathan ottaa varmuuden vuoksi kuitti talteen palautuksen yhteydessä.

Asiakaspalvelu

VitaePro:lla on erinomainen asiakaspalvelu, joka palvelee asiakkaitaan niin verkossa kuin puhelimitse.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkipäivisin kello. 8.30-16.30 välisenä aikana.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu(at)vitaelab.fi tai vaihtoehtoisesti puhelimitse numerosta 09 427 38228.

Yhteenveto: Onko VitaePro kokeilemisen arvoinen?

Yhteenvetona voidaan todeta VitaePron olevan erinomainen ravintolisä kaikille yli 40 vuotiaille. Lukuisat positiiviset kuluttajien VitaePro kokemukset puhuvat tuotteen toimivuuden puolesta, eikä syyttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että VitaePro toimii erinomaisena ravintolisänä kaikille yli 40 vuotiaille. VitaePro on tuote, jonka tehoon ja voimaan luottavat kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea ja muita Pohjoismaita.

Lukemattomat positiiviset käyttäjäarviot puhuvat tuotteen toimivuuden puolesta, vaikka on ilmeistä, ettei tuote kaikkia nivelvaivoja ja muita iän tuomia haasteita ratkaisekaan.

Toimituksemme omat VitaePron kokemukset puhuvat tuotteen toimivuuden puolesta. Pitkälle viety ja tarkkaan suunniteltu tuotekehitys on aikaansaanut tuotteen, jota kuluttajat ovat vuosikymmenten ajan etsineet.

Toimitukseemme on kantautunut runsain määrin kommentteja ja kokemuksia VitaePro:sta. Suurimmassa osassa niistä kiitetään erityisesti tuotteen toimivuutta, mutta myös VitaePro alennus on saanut aikaan paljon kiitosta.

Useimmille tuotteen kokeileminen on voinut olla suuremman kynnyksen takana, mutta puoleen hintaan kokeileminen on mahdollistanut tuotteen testaamisen huomattavan matalalla kynnyksellä.

Tuotteen kokeileminen on todella helppoa ja vaivatonta. Lisäksi VitaeLabin (tuotteen valmistaja) asiakaspalvelu auttaa aktiivisesti kaikissa mahdollisissa kysymyksissä tuotteeseen liittyen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
VitaePro
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
VitaePro
Price
EUR 14,75
Product Availability
Available in Stock

Leave a Comment

VitaePro nyt -50% hintaan!

TV:stä tuttu koko kansan tuntema VitaePro on nyt saatavilla upeaan -50% hintaan.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille enää rajoitetun ajan. Tarjouksen voimassaoloaika voi päättyä minä hetkenä tahansa. Tarkasta tarjouksen voimassaolo alla olevasta painikkeesta.

Ei sitoutumista